Aktuellt

Unghästarna utvecklas

3-åringarna Arya G (Franklin-Sir Donnerhall) och Alesso G (Van Vivaldi- Grand Galaxy Win) utbildas båda hos Cheval Entier och ska visas på 3-årstest så småning om. Gå in på Cheval Entiers IG för att se närmare på Alesso.

https://www.instagram.com/cheval.entier/

Alfons G-såld

Alfons G (Kannatol-Contendro) har nu hittat ett fantastiskt bra nytt hem där han kommer få en förvaltas på bästa sätt. Ser fram emot att få se honom på tävlingsbanorna så småning om.

Äntligen ett nytt år

Ett nytt år och vi lämnar ett mycket märkligt år där inget kanske riktigt blev som vi hade tänkt, bakom oss. Trots allt bjöd året på både på fram och motgång! Flera hästar har utvecklats som bara den när fokus har kunnat läggas på mycket träning och vi ser med spänning fram emot hur flera av dem ska visa sig på tävlingarna när dessa drar igång.

2021 väntar vi föl e. Vitalis u. Abigail G eu. Sir Donnerhall, vilket vi tror kan bli en härlig kombination.

Med förhoppning om ett fantastiskt 2021!!

Åsa & Kristina

Avicci G är kvalad till Breeders!

Avicci G f.15 (Skovens Raphael- Good Future) kvalade i helgen till Breeders för 4-åriga hästar i dressyr genom att få 8888 på sin gångarter på kvaltetstävlan i Osby med Kristina i sadeln.

Nytt år och nya föl!

I år har vi fått 2 föl som båda föddes i början av juni. Den bruna är ett stoföl e. Franklin- Sir Donnerhall och den svarta är en hingst e. Van Vivaldi- Grand Galaxy Win. Båda ser otroligt fina ut och vi är mycket nöjda!