Aktuellt

Ariella är kvalad till Breeders!

Ariella och Kristina tävlade idag i Gärds och fick härliga 73,6% i finalprogrammet, vilket innebär att de nu är kvalde till Breeders för 5-åriga dressyrhästar.

Ariella 2a i debuten

Kristina och Ariella (Ampere-Don Romantic) debuterade idag LA:3 i Hässleholm med en fin 2a plats och 68,7%.

Alfons G- hingstföl 2018

Hingst f. 2/6-18 Kannatol- Contendro- Quite Easy. En mkt trevlig individ med alla förutsättningar för att kunna bli en framtida mästerskapshäst. Hans mamma Con Amie G är ett 2* prestationssto som är nära släkt med Allan V (EM i fälttävlan 2017 och reserv till VM 2018). Hon gick championatet i fälttävlan som 5-åring och har tävlat upp tilll 120 hoppning, men sedan satte tyvärr en skada stopp för hennes karriär. Hennes mamma Ambi tävlades framgångsrikt i hoppning tom 125 och såldes sedan till Royne Zetterman, hon exporterades sedan till USA. Alfons är Con Amies första avkomma och vi hoppas att han ska komma till en duktig ryttare som i framtiden vill satsa på de stora klasserna i hoppning eller fälttävlan. Pris: 80 000kr inkl moms

** TILL SALU **

NM i Drammen

I helgen deltog Sofia och Adriana vid NM för ponny i norska Drammen. De gjorde 3 mycket fina starter runt 70% alla dagar vilket resulterade i en individuell 4:e, 2:a och 5:e plats samt ett lag-guld. Vi är så otroligt stolta över detta fina ekipage som nu verkligen har börjat hitta varandra på allvar.

En ny stjärna

2/6 föddes en liten hingst e. Kannatol u. Con Amie G (Contendro-Quite Easy). Han har en otrolig utstrålning och en härlig uppsyn. Vi ser med spänning fram emot hans fortsatta utveckling.