Aktuellt

Avicci G är kvalat till Breeders!

Avicci G f.15 (Skovens Raphael- Good Future) kvalade i helgen till Breeders för 4-åriga hästar i dressyr genom att få 8888 på sin gångarter på kvaltetstävlan i Osby med Kristina i sadeln.

Nytt år och nya föl!

I år har vi fått 2 föl som båda föddes i början av juni. Den bruna är ett stoföl e. Franklin- Sir Donnerhall och den svarta är en hingst e. Van Vivaldi- Grand Galaxy Win. Båda ser otroligt fina ut och vi är mycket nöjda!

Ariella är kvalad till Breeders!

Ariella och Kristina tävlade idag i Gärds och fick härliga 73,6% i finalprogrammet, vilket innebär att de nu är kvalde till Breeders för 5-åriga dressyrhästar.

Ariella 2a i debuten

Kristina och Ariella (Ampere-Don Romantic) debuterade idag LA:3 i Hässleholm med en fin 2a plats och 68,7%.

Alfons G- hingstföl 2018

Hingst f. 2/6-18 Kannatol- Contendro- Quite Easy. En mkt trevlig individ med alla förutsättningar för att kunna bli en framtida mästerskapshäst. Hans mamma Con Amie G är ett 2* prestationssto som är nära släkt med Allan V (EM i fälttävlan 2017 och reserv till VM 2018). Hon gick championatet i fälttävlan som 5-åring och har tävlat upp tilll 120 hoppning, men sedan satte tyvärr en skada stopp för hennes karriär. Hennes mamma Ambi tävlades framgångsrikt i hoppning tom 125 och såldes sedan till Royne Zetterman, hon exporterades sedan till USA. Alfons är Con Amies första avkomma och vi hoppas att han ska komma till en duktig ryttare som i framtiden vill satsa på de stora klasserna i hoppning eller fälttävlan. Pris: 80 000kr inkl moms

** TILL SALU **